Spanyol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSzabó Gréta 3000 Ft / 45 perc

Szabó Gréta

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok

Telefon: +36305046166

Oktatási tapasztalat: 1 év

Végzettség: spanyol kéttannyelvű gimnázium

Foglalkozás: tanuló

Kor: 23 éves

Facebook oldal: https://www.facebook.com/greti.szabo.5

Bemutatkozás

Spanyol nyelvi oktatást, korrepetálást, nyelvvizsgára, érettségire felkészítést vállalok kezdőtől középfokig. Rugalmas időbeosztásban több budapesti kerületbe házhoz megyek, illetve megbeszélés szerint pl. kávézóban is lehet az óra:) Online oktatást is vállalok! Fontosnak tartom, hogy ne csak hasznos, hanem élvezetes is legyen az óra mindkettőnknek, így igyekszem változatos órákat tartani, természetesen a spanyol nyelvi céloddal összhangban. Bármilyen kérdés felmerül, nyugodtan írj vagy hívj!

Oktatás helyszíne

kávézó 6. kerület
kávézó 7. kerület
kávézó 8. kerület

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Online oktatást vállal.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@spanyoltanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Takács Mercédesz értékelése

Értékelés időpontja: 2020 július 21
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Gréti rendkívül figyelmes, alapos magántanár, aki egyénre szabott leckékkel igyekszik elmélyíteni és érdekesebbé tenni a már eleve színes spanyol nyelvet. Nagyon kitartó és türelmes, aprólékosan magyarázza el a nyelvtant, a tankönyv feladatai mellett szükség esetén maga készít feladatokat a bonyolultabb nyelvi formulák megértéséhez. A nyelvtan mellett a szóbeli feladatokban, a kiejtésben is figyel a berögződésekre, esetenként javítja a hibákat. Kiegészítőként, általa elkészített témakörökkel gyarapítja a szókincset, és egyben még részletesebben bevezeti a diákjait a spanyol kultúrába. Az igyekezetei abszolút motiválóan hatnak rám, hiszen a fent leírtak mellett, Gréti egy abszolút vidám, kedves, megértő személyiség.