Spanyol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKZsolnai Judit 11000 Ft / 90 perc

Zsolnai Judit

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Végzettség: diplomás szakfordító és tolmács, diplomás spanyoltanár

Foglalkozás: szakfordító, fordító, tanár

Bemutatkozás

Dinamikus, elkötelezett, két szakirányú diplomával rendelkező nyelvtanár vagyok, a nyelvoktatás minden területén - közoktatás, céges, nyelviskolai, privát órák - és minden fajtájában - egyéni és csoportos, prezenciális és online, sztenderd és intenzív órák - otthonosan mozgok. Jelenleg egy kiadónak fordítok, lektorálok, ill. a privát óráim mellett egyetemi kurzust, s nyelviskolai intenzív tanfolyamot vezetek. Bizalommal keress/keressen, együtt biztosan elérjük a kitűzött célt! Egyes volt diákjaim mára elismert kollégáim, de számos sikeresen lebonyolított állásinterjú, kiköltözés, felvételi, nyelvvizsga, érettségi vagy épp évközi, nyári felzárkóztatás áll a hátam mögött. A tanmenet és a tankönyv a diák céljához, ill. a rendelkezésre álló időhöz igazodik, ugyanez igaz a módszerre is, ami - speciális kurzus esetén eltérhet, de alapvetően integratált -, s minden esetben interaktív, online gyakolrófeladatokkal tarkított. Előszeretettel kísérem végig diákjaimat a nyelvtanulás teljes folyamatán, ezért szívesen tanítok teljesen kezdőket, újrajezdőket, konkrét céllal érkezőket, de - lévén szakfordító- és tolmács(tanár) is vagyok - speciális nyelvi tréningeket, szakkurzustokat is szívesen tartok. Aki inkább társakkal tanulna, max. 3 fős online minicsoportokat is vállalok, változatlan árban. Aki pedig magas óraszámban jár, árkedvezményben részesül.

Oktatás helyszíne

Budapest

A hirdető nem adott meg pontosabb helyszínadatokat.

Online oktatást vállal.

Egyéb

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 3 főig.
2 fő részére 11000 Ft / 90 perc / fő
3 fő részére 11000 Ft / 90 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Fordítói felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Senior (50+) oktatás, Újrakezdők felzárkóztatása

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@spanyoltanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.