Spanyol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKRózsavölgyi Judit 6000 Ft / 50 perc

Rózsavölgyi Judit

Kiket tanít: Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Középfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 7 év

Végzettség: Diploma

Foglalkozás: nyelvtanítás

Kor: 38 éves

Bemutatkozás

Rólam:

A nyelvet még otthon tanultam, a tudást pedig 2016 óta Spanyolországban bővítem. Kezdetben Castilla-La Mancha tartomány szokásaival és gasztronómiájával ismerkedhettem meg, majd 2021-től Asturias tartományban van szerencsém felfedezni a természeti kincseket és elmélyedni a helyi kulturális és nyelvi sajátosságokban.

Ugyan spanyolországi spanyolt tanítok, de az itt létrehozott kapcsolataimnak köszönhetően bekukkanthatsz pár latin-amerikai érdekességbe is.

Online óra:

Minden tanulónak más a ritmusa és a ráfordítható ideje, így ezekhez mérten, teljesen egyénre szabottan állítom össze az órai témákat. Többféle kiadványból dolgozom, ezáltal mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb gyakorló feladatokat, szókincsbővítésre szolgáló képeket, szövegeket és hanganyagokat. Az ily módon megszerzett tudást rögtön beszéd formájában kamatoztatjuk az órán.

A könyvekből adott házi feladatok javítása megoldókulccsal történik a tanuló által. Amennyiben nem volt érthető a megoldókulcs általi javítás, lefényképezve kérem elküldeni számomra, hogy meg tudjuk beszélni órán. Ha röviden meg lehet válaszolni, akkor már email-be vagy skype-on megválaszolom. A fogalmazásokat, fordításokat és egyéb feladatok alapján készült gyakorlásokat kijavítom két óra között.

Az első óra ingyenes, melynek keretében szintfelmérünk, meghatározzuk közösen a módszereket, melyek elvezetnek majd a célodhoz. Lesz itt olvasás, írás, beszélgetés minden móka kacagás.
Fizetésre euróban, banki utalással van lehetőség 50 perc/15 euro.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

8 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Nyelvhasználat a mindennapokban, Nyelvtani rendszerezés, Személyre szabott oktatás, Újrakezdők felzárkóztatása

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@spanyoltanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Pozsonyi Rebeka értékelése

Értékelés időpontja: 2024 április 22
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Juditnál jobb tanárt őszintén nem találhattam volna. Elképesztően felkészült, örömmel válaszol a hülye kérdésekre is, és akkor sem dől össze a világ, ha egy órára rossz passzban érkezel. Jó passzban fogsz távozni. :) Habár nekem fel kellett függesztenem a tanulást, egészen biztos, hogy őt fogom keresni, ha újra lesz lehetőségem rá. Nagyon hálás vagyok neki.

Kiss Jusztina értékelése

Értékelés időpontja: 2023 november 10
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Gyermekem másfél éve jár Judithoz. Az órákról mindig jókedvűen jön ki. Teljesen 0-ról kezdte és látványosan haladnak a nyelvvizsga felé.Nagyon rugalmas, segítőkész. A házi feladatot mindig órán kívül javítja. Csak ajánlani tudom.

Csongrádi Réka értékelése

Értékelés időpontja: 2023 október 26
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Juditot csak ajánlani tudom mindenkinek! A tanulás teljes mértékben személyre szabott és az adott állapotomhoz képest alakítja a feladatokat. Nagyon sokszínűek az órák, sokat beszélgetünk spanyolul és a nyelvtant is jól elmagyarázza, valamint begyakoroltatja, de sosem száraz az anyag. Rengeteg hasznos segédanyagot is küld. Az órák mindig jó hangulatban telnek és nagyon élvezetesek. Az beosztást illetően nagyon rugalmas és mindig segítőkész, illetve a házikat órán kívül javítja. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!:)

Dr. Jakab András Gábor értékelése

Értékelés időpontja: 2022 július 15
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Judit szuper tanár! Az eredetileg szerénynek is csak erős jóindulattal nevezhető spanyol tudásomból néhány óra elteltével eljutottunk oda, hogy beszélgetni tudunk spanyolul. Idén nyáron spanyolországban a Paellát már spanyolul kértem és ami ettől is jobb, hogy meg is értették mit szeretnék! :) Minden óra remek hangulatban telik, az 1 óra sosem 1 óra, mindig kicsit több. Minden óra teljesen személyre szabott és az általam vártnál sokkal gyorsabban fejlődik a spanyol tudásom. Az pedig szerintem külön nagyszerű, hogy a "tankönyvi spanyolon" felül a hétköznapi szóhasználatot / kifejezéseket is tanuljuk. Őszintén, tiszta szívből ajánlom mindenkinek, aki igazán jó hangulatban szeretne baromi gyorsan megtanulni spanyolul! :)

Vértesi Tímea értékelése

Értékelés időpontja: 2022 június 22
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Judit másfél évig tanított, és csak ajánlani tudom. Időbeosztás tekintetében maximálisan rugalmas, órák között is bármilyen kérdéssel, problémával tudtam hozzáfordulni, mindig szívesen segített, nem volt az a mennyiségű feladat fogalmazás amit ki ne javított volna nekem, pedig nem kíméltem:) Mivel spanyol nyelvterületen él, a nyelv köznyelvi használatában is otthon van. Rengeteg extra tananyagot hozott, mindig érdekesek voltak az órák, amiket az igényeimhez, terhelhetőségemhez, aktuális kedvemhez, stb igazított. Sokat beszéltünk spanyolul, ami nagy plusz ha az ember valóban meg akarja tanulni a nyelvet.

Tanos Áron értékelése

Értékelés időpontja: 2020 szeptember 11
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Judittal minden óra más, és mindegyik élvezetes. Ügyesen egyensúlyozik a kívánságaim és az előrehaladás között, és bár szinte nulláról kezdtem a spanyolt (olasz alapokkal), a 10. órán már tudtunk beszélgetni :) Judit stílusa egyedi, ami mindenkire máshogy hat - engem kifejezetten inspirál. Bónusz, hogy az anyanyelvi környezet miatt Judit minden hülye kérdésemre tudja a választ! :)

Háberl Klaudia értékelése

Értékelés időpontja: 2020 szeptember 9
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Judittal az órák mindig nagyon jó hangulatban telnek. :) Felkészült, minden óra személyre van szabva. Több verzióval is készül, így pl. ha látja rajtam, hogy fáradt vagyok, nem erőlteti az új anyagot, mindig van B, C opció. Nagy hangsúlyt fektet a kommunikációra, ami számomra különösen fontos. Órán kívül is elérhető, bármikor szívesen segít. Az időpontok tekintetében is rugalmas. Csak ajánlani tudom! ;)

Domján Noémi értékelése

Értékelés időpontja: 2020 május 7
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Szuper választás, nagyfokú rugalmasság - nyitottság alap. Az órákon kívül is nagyon segítőkész. Nincs olyan kérdés, amire nem találja meg a választ :)

Soós Balázs értékelése

Értékelés időpontja: 2020 március 24
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Csak ajánlani tudom. Nagyon jó tanár és a móka és kacagás nem kamu:) Nem fogsz unatkozni, ha Őt választod. Teljesen a nulláról kezdtem vele és 1 év alatt eljutottunk egy jó B1 és B2 szint közé. A segítőkészség és a rugalmasság első osztályú. Nem csak abban a 60/90 percben foglalkozik veled, ha bármi kérdésed van a két óra között, akkor igyekszik segíteni.