Spanyol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKRózsavölgyi Judit 4000 Ft / 60 perc

Rózsavölgyi Judit

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Középfok

Telefon: 06205106150

Oktatási tapasztalat: 3 év

Végzettség: Diploma

Foglalkozás: nyelvtanítás

Kor: 34 éves

Bemutatkozás

Nyaralás, költözés, nyelvvizsgára felkészítés vagy ha csak gyakorolni szeretnél, állok rendelkezésedre rugalmas időbeosztással és rengeteg általam biztosított segédanyaggal.

Nyelvet még otthon tanultam, a tudást pedig 2016 óta Spanyolországban bővítem.

Első óra ingyenes, melynek keretében szintfelmérünk, meghatározzuk közösen a módszereket, melyek elvezetnek a célodhoz. Lesz itt olvasás, írás, hallgatás, beszélgetés minden móka kacagás. Igényeid és a ráfordítható időd szerint lehet 60 és 90 perces az óra.

Érdeklődj bátran!

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Érettségi/Felvételi felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Pótvizsgára felkészítés

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@spanyoltanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Tanos Áron értékelése

Értékelés időpontja: 2020 szeptember 11
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Judittal minden óra más, és mindegyik élvezetes. Ügyesen egyensúlyozik a kívánságaim és az előrehaladás között, és bár szinte nulláról kezdtem a spanyolt (olasz alapokkal), a 10. órán már tudtunk beszélgetni :) Judit stílusa egyedi, ami mindenkire máshogy hat - engem kifejezetten inspirál. Bónusz, hogy az anyanyelvi környezet miatt Judit minden hülye kérdésemre tudja a választ! :)

Háberl Klaudia értékelése

Értékelés időpontja: 2020 szeptember 9
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Judittal az órák mindig nagyon jó hangulatban telnek. :) Felkészült, minden óra személyre van szabva. Több verzióval is készül, így pl. ha látja rajtam, hogy fáradt vagyok, nem erőlteti az új anyagot, mindig van B, C opció. Nagy hangsúlyt fektet a kommunikációra, ami számomra különösen fontos. Órán kívül is elérhető, bármikor szívesen segít. Az időpontok tekintetében is rugalmas. Csak ajánlani tudom! ;)

Domján Noémi értékelése

Értékelés időpontja: 2020 május 7
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Szuper választás, nagyfokú rugalmasság - nyitottság alap. Az órákon kívül is nagyon segítőkész. Nincs olyan kérdés, amire nem találja meg a választ :)

Soós Balázs értékelése

Értékelés időpontja: 2020 március 24
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Csak ajánlani tudom. Nagyon jó tanár és a móka és kacagás nem kamu:) Nem fogsz unatkozni, ha Őt választod. Teljesen a nulláról kezdtem vele és 1 év alatt eljutottunk egy jó B1 és B2 szint közé. A segítőkészség és a rugalmasság első osztályú. Nem csak abban a 60/90 percben foglalkozik veled, ha bármi kérdésed van a két óra között, akkor igyekszik segíteni.