Spanyol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKMardones Matias 7500 Ft / 60 perc

Mardones Matias

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 4 év

Végzettség: Egzetemi

Foglalkozás: Spanyol tanar

Kor: 37 éves

Bemutatkozás

Sziasztok, Matiasnak hivnak,anyayelvi spanyol tanar vagyok, Chilebol jottem. A budapesti British nemzetkozi iskolaban tanitok spanyolt illetve privat oraim is vannak, tobb eves tapasztalattal redelkezem. Ovodaskoru gyerekektol felsofokig tartok orakat, kulonbozo vizsgakra es erettsegire szoktam felkesziteni a tanulokat. Az elso spanyol szavaktol a vizsgakig itt vagyok, hogy segitsek neked.

Oktatás helyszíne

Budapest

A hirdető nem adott meg pontosabb helyszínadatokat.

Online oktatást vállal.

Egyéb

Anyanyelvi tanár.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kiejtés javítása, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Senior (50+) oktatás, Újrakezdők felzárkóztatása

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@spanyoltanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.