Spanyol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSolorzano Paolo 11000 Ft / 90 perc

Solorzano Paolo

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Foglalkozás: Ùjságíró

Bemutatkozás

Hola,
Latin-amerikai, anyanyelvi tanár vagyok, spanyol nyelvszakos mesterdiplomával. Európai és Latin-amerikai spanyolt is tanítok. Több mint két éve vannak magyar diákjaim.
Jelenleg csak angolul vállalok tanítást, mert csak alapszinten beszélek magyarul.

Oktatás helyszíne

Budapest

A hirdető nem adott meg pontosabb helyszínadatokat.

Egyéb

Anyanyelvi tanár.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi coaching, Nyelvi tréning, Tárgyalásra felkészítés

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@spanyoltanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Szalai imre értékelése

Értékelés időpontja: 2023 július 18
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Paolo nagyon hatékonyan és intenzíven tanít, gyorsan és érthetően segít elsajátítani a spanyol nyelvtant és kiejtést, de a különböző régiókra jellemző szóhasználatot, vagy épp "nemhasználatot" is magtanulhatod tőle, ami különösen hasznos és szórakoztató. ;) Megbízható, könnyen követhető és nem mellesleg remekül beszél angolul (szerintem magyarul is, de azt nem erőltetjük az órákon).

Süli András értékelése

Értékelés időpontja: 2023 július 14
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A nagy elhatározáshoz, hogy beszélni fogok spanyolul, egy nagyszerű segítőt kaptam, aki nélkül már biztos abba hagytam volna. Jól magyarázza az átvezetést a már ismert angol nyelvtani szerkezetekből és tisztán, gyorsan helyükre kerülnek a dolgok. Közben biztos vagyok bennem, hogy beszédem, kiejtésem igazán anyanyelvi irányba fejlődik. Igazán ajánlom.

Sági Andor értékelése

Értékelés időpontja: 2023 július 6
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Rendkívül meg vagyok elégedve Paolóval. Az órák kiváló hangulatban telnek, tartalmasak, intenzívek és nagyon hasznosak. Paolo anyanyelvi magántanárként röviden, velősen és hatékonyan elmagyaráz bármit ami a tanulás során nehézséget jelenthet neked. Nagyon sokat tanultam tőle.