Spanyol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKCsöndör Anikó 4500 Ft / 60 perc

Csöndör Anikó

Kiket tanít: Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 24 év

Végzettség: Nyelvtanár

Foglalkozás: Nyelvtanár

Kor: 45 éves

Bemutatkozás

Szeretnél spanyolul társalogni megtanulni vagy sikeres vizsgát tenni? Gyermekednek segítségre van szüksége vagy többet szeretnétek, mint az iskolai nyelvtanulás? Tegyünk egy próbát online! Jó hangulatú, közvetlen hangvételű, személyre szabott nyelvórák, korrepetálás, beszédkészség fejlesztése, helyes nyelvtan megalapozása és megerősítése, több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező, Mallorcán élő, ízig-vérig nyelvtanártól, ANGOL NYELVBŐL IS! Extrák: Elengedhetetlen online beszélgetések és bőséges házi feladat!:)

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

17 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 4 főig.
2 fő részére 3500 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 2500 Ft / 60 perc / fő
4 fő részére 2000 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Baba és iskola előtti kisgyermek tanítás, Beszédcentrikus oktatás, Brit kultúra, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Pszichológiai nyelvi háttér kifejlesztése, Tudományos szövegírás, Újrakezdők felzárkóztatása

Szaknyelv: betegápolási, fogorvosi/dental, idegenforgalmi-vendéglátóipari, ingatlan, irodai, kozmetikai, művészeti, nyelvészeti, építőipari

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: Origó, ECL, DELE

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@spanyoltanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Bódis-Vitális Noémi értékelése

Értékelés időpontja: 2022 május 18
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon örülök hogy rátaláltam Anikóra.Nagyon jól vannak felépítve az óráink.Tényleg a tudásodnak megfelelően fejleszt és nem engedi el a kezed akkor sem ha épp nincs óra.10 órát adott eddig és ma már összetett mondatokat gyakoroltunk.A fejlődésem én is látom és egészen elképesztő...nélküle nem sikerülne elérnem a célom. Gracia por todo Anikó! Csak ajállani tudom mindenkinek❤️

Foskolos Gizella értékelése

Értékelés időpontja: 2021 augusztus 4
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Anikò egy ajándék számunkra🙏A fiaimmal együtt tanulunk tôle. Minden òra jò hangulatban, változatosan, rugalmasan telík. Az egyik legkedvesebb, legsegítôkészebb ember és legjobb tanár, akit valaha megismertem. Metodikailag változatosan tanít az aktuális igényeinknek megfelelôen! Köszönjük Anikò! Nélküled nem lennénk ennyire kiegyensúlyozottak ebben az új élethelyzetben Tenerifén. Ezúton is megköszönöm azt a segítséget, amit az òrákon kívül kaptam tôled🙏🥰

Szabó Laura értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 19
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Lelkiismeretes és segítőkész tanár. Nagyon közvetlen, így az órák mindig jó hangulatban telnek! Bármi kérdésem van akár órán kívűl, mindig számíthatok Anikóra :) Az ő segítségével készültem fel a B2-es nyelvvizsgára.

Balog Petra értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 11
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Amikor rátaláltam Anikó bemutatkozására tudtam, hogy nem kell tovább keresnem. Már az első órán bebizonyosodott, hogy jól döntöttem: Anikó végtelenül türelmes, mindig nagyon érthetően elmagyarázza azt, ami nem világos, kedves és rugalmas. Az óráink mindig szuper hangulatban villámgyorsan eltelnek, sokat nevetünk, könnyedén tanulok tőle.

Oláh Janka értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 11
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon kedves, segítőkész, aranyos tanár. Én teljesen kezdőként kezdtem vele tanulni a spanyolt, mindent nagyon szuperül elmagyaráz, és nagyon türelmes :)