Spanyol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKPusztai Tímea 6000 Ft / 60 perc

Pusztai Tímea

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 11 év

Foglalkozás: Spanyol tanár

Bemutatkozás

Sziasztok!

Diplomás spanyol tanár vagyok. 10 évet éltem Madridban és a madridi Autonóm Egyetemen végeztem el a spanyol tanári mesterképzést. A szakmai gyakorlatomat a madridi Tandem nyelviskolában folytattam. Több éves nyelvtanítási tapasztalattal várom a jelentkezésed, ha spanyolul szeretnél tanulni, vagy fejlesztenéd a nyelvtudásod, illetve általános vagy szakmai állami nyelvvizsgára, a nemzetközileg elismert DELE nyelvvizsgára és érettségire is szívesen felkészítelek. Az óráim természetesen személyre szabottak a tanítványaim személyisége, spanyol nyelvi szintje és a nyelvtanulás célja szerint. Mindig arra törekszem, hogy a diákjaim bátran merjenek megszólalni spanyolul, szeressék a nyelvet és megismerkedjenek a spanyol kultúrával is. Az óráim jó hangulatúak, beszéd centrikusak, de azt is nagyon fontosnak tartom, hogy közben fejlődjön a tanítványaim nyelvtani tudása, szövegértése és hallásértése. Jelenleg a délelőtti és a kora délutáni időszakban vannak szabad időpontjaim.

Keress bátran a részletekért!

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

10 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Szaknyelv: gazdasági, üzleti

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@spanyoltanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Kovács Adria értékelése

Értékelés időpontja: 2024 február 17
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Már egy éve készülök hétről hétre nyelvvizsgára Timi segítségével. Nagyon szeretem az órákat, mindig jó hangulatban telnek és várom őket. Mindig megdicsér és megerősít, ha pedig hibázok, akkor természetesen kijavít, de sosem úgy, hogy rosszul érezzem magam, így bátran meg merek szólalni az órákon, amire szükség is van, mert sokat beszélünk (főleg én😃). Nagyon figyelmes, mindent megjegyez amiről beszélgetünk, és mindig érdeklődik is:) Alaposan átveszünk minden nyelvtant és nyelvvizsga témát is, amihez bőven kapok segítséget feladatokon és szószedeteken keresztül. A házi feladatokat mindig gyorsan kijavítja és segít ha esetleg a megoldásukban elakadnék. Nagyon rugalmas, ha esetleg le kell mondanom/át kell tennem egy órát más időpontra mindig igyekszik segíteni és megoldani. Számomra nagyon motiváló a személye is és nagyon megszerettem a nyelv tanulását. Összességében tehát mindenkinek nagyon ajánlom! Én sem választhattam volna jobb tanárt:)

Baranyai Ádám értékelése

Értékelés időpontja: 2024 február 14
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ne keress tovább, ő a tökéletes spanyol tanár számodra!😊 Oldalakat tudnék írni a szaktudásáról, felkészültségéről, segítőkészségéről, empátiájáról és a személyre szabott fantasztikus módszereiről. De most csak röviden: két sikeres C1-es nyelvvizsga után belevágtam a spanyolba, de csak egyedül, viszont teljesen megrekedtem egy A2-es szinten, és a motivációmat is elvesztettem. Ekkor kezdtük el a közös munkánkat szeptemberben, ahonnan 5!!! hónap alatt felhozott B2-es szintre. Természetesen én is sokat készültem otthon, faltam a spanyol sorozatokat, tartalmakat, ezt nektek is javaslom mindenképp. A motivációból viszont, valamint a hihetetlenül pontos és precíz nyelvtan tanításából és a tényleg gyakorlatilag végtelen szókincséből azóta is folyamatosan profitálok, nem igazán találkozok már olyan nyelvtannal vagy szöveggel, ami megrémítene és nem élvezettel vágnék bele. Az órák beszédcentrikusak, kifejezetten személyre szabottak, minden héten várom már a következő óráinkat, olyan jó hangulatúak. Kb észre sem veszem, de 5 hónap alatt a majdnem 0-ról már folyékonyan elkommunikálok egy óráig spanyolul, persze szintemből adódóan még esetleges hibákkal, de ezeket is mindig kijavítja, kedvesen, nincs semmilyen stressz érzésem, hogy mi van ha hibázok. Percre pontos, bőven ad házit, ha kéred, és azonnal ki is javít mindent órán kívül, bármikor segít ha megakadsz valamivel a spanyolban. A tudása pedig tényleg anyanyelvi, így C2-ig bezárólag mindenkinek javaslom, én is addig tervezek menetelni a távoli jövőben, annyira megszerettem ezt a nyelvet. Nyelvvizsgákat is szuperül ismeri, ne habozz, keresd fel, és tanulj meg egyszer és mindenkorra spanyolul jó hangulatban!😁😉