Spanyol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSzabó-Rozsnyay Levente 6000 Ft / 60 perc

Szabó-Rozsnyay Levente

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 4 év

Végzettség: Egyetem

Foglalkozás: Magántanár

Kor: 25 éves

Weboldal: Tiktok/Instagram: @levi.magantanar

Bemutatkozás

Óráim Budapesten személyesen vagy online tartom igénynek megfelelően.

Célom az, hogy bebizonyítsam tanulóimnak, hogy egy nyelv akár magas szintű elsajátításához sincs szükség semmi féle nyelvérzékhez. A megfelelő kellékekkel és útmutatással bárki elsajátíthatja a számára kiválasztott idegennyelvet magas szinten. Ebből kifolyólag óráim felépítéskor kiemelt figyelmet szentelek annak, hogy felmérjem tanulóim készségeit es ahhoz igazodva szabom ki egyéni óraterveim. Nagy hangsúlyt fektetek az alap 4 nyelvi készségek (fogalmazás, szövegértés, hallgatás, illetve beszéd) együttes fejlesztésére és azok felzárkóztatására. Óráim jó hangulatban telnek, dinamikusak és nagyon színes tananyaggal várom tanulóimat.

Felkészítést vállalok a következőkre: Alapfoktól egészén felsőfokú állami vagy nemzetközi nyelvvizsgák (Origo, TELC, ECL, DELE…) ; Közép szintű es emelt szintű érettségi; Állasinterjú; külföldi munkavállalás, Kiejtésfejlesztés

Magamról röviden: Tanulmányaim Barcelonában folytattam ahol Angol és Spanyol Nyelvészetet tanultam az Universitat Autònoma de Barcelona egyetemen, mellette pedig főállásban tartottam csoportos nyelvórákat helyi gyermekeknek. Szabadidőmben magánórákat adtam spanyolul és készíttettem fel nyelvvizsgára diákjaim angol, illetve spanyol nyelvből.
Jelenleg 4 nyelven beszélek anyanyelvemen kívül (Angol, spanyol, német, katalán).

Oktatás helyszíne

Otthon 7. kerület

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Online oktatást vállal.

Egyéb

3 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Kiejtés javítása, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Önéletrajz, motivációs levél összeállítása, Személyre szabott oktatás, Újrakezdők felzárkóztatása

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@spanyoltanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.