Spanyol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKCarolina Garcia Kalocsai 6000 Ft / 60 perc

Carolina Garcia Kalocsai

Kiket tanít: Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 4 év

Kor: 35 éves

Bemutatkozás

Kedves érdeklődő!

Személyre szabott online spanyol órákkal várlak, bármi is legyen a célod a nyelvtanulással. Beszédcentrikus, vidám hangulatú órák közben természetes módon sajátíthatod el ezt a csodálatos nyelvet, anyanyelvi környezetben élő tanártól. Az első alkalommal egy 15 perces telefonos konzultációt javaslok, amiben felmérem a nyelvszintedet és megbeszéljük, hogy mire lenne szükséged a továbbiakban. Nyelvvizsgára való felkészítést is vállalok.

A CSOMAG ÁRAK egy hét adott óráira vonatkoznak. Nem találod a neked megfelelő kurzust? Semmi gond, hívj bátran és együtt megbeszélünk egy számodra legmegfelelőbb tanulási tervet!

1. TAPAS CSOMAG
HETI 3 X 60 PERC
Egyedi tempóban, de mégis hatékonysággal tanulhatsz spanyolul, ha ezt a csomagot választod. Akár külföldre utaznál, és szeretnél tudni néhány mondatot, étteremben rendelni vagy taxit kérni, esetleg információt a reptéren, taxi állomáson, akkor ez a te csomagod! Kezdőknek (is) ideális a nyelvismeret megalapozására.
Ára: 17.000 Ft

2. SANGRÍA CSOMAG
HETI 4 X 60 PERC
Azoknak ajánlom, akiknek már van valamennyi spanyol nyelvtudása, és a nyáron szeretnének szintet ugrani. Nagyon beszéd központú. Illetve nyelvvizsgára készülőknek is ajánlom!
Ára: 23.000 Ft

3. PAELLA CSOMAG
HETI 5 X 50 PERC
Válaszd azt az anyagot, amelyet a legtöbbet szeretnél gyakorolni, egyénre szabott intenzív órák A1-C1 szintig. Beszédközpontú, ideális nyelvvizsgára készülőknek is!
Ára: 27.500 Ft

4. AMIGOS CSOMAG
HETI 2 X 60 PERC


Amennyiben van barátod, barátnőd, kollégád, párod akivel akár együtt is tanulnátok, úgy a CSOPORTOS órákat ajánlom neked,ennek az árait feljebb találod. Hasta pronto entonces.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

7 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Csoportos oktatást vállal 4 főig.
2 fő részére 4000 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 3000 Ft / 60 perc / fő
4 fő részére 2500 Ft / 60 perc / fő
5 fő részére 4000 Ft / 45 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Céges tanfolyam tartása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: Origó, DELE

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@spanyoltanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Sandor Liza értékelése

Értékelés időpontja: 2022 augusztus 30
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Karola nagyon kedves es segitokesz tanar volt. Sikeresen felkeszitett a Dele B2 nyelvvizsgara. Mindig ujra es ujra gyakoroltuk azokat a feladatokat amik kevesbe mentek. Es a sok gyakorlas meg is hozta a gyumolcset a nyelvvizsgan. Beszedcentrikus orai magabiztossa tettek a spanyol nyelvben. Felkeszulve erkezett az orakra, ezert kerdeseimre mindig tudott valaszolni. Csak ajanlani tudom! Köszi Karola :)

Garcia Kalocsai reakciója: Elöszor is gratulálok a sikeres nyelvvizsgádhoz! Mindig is öröm olyan valakit felkészíteni, aki sajat maga is rengeteg energiát fektet a felkeszulesre. További sok sikert kivanok neked! Egy élmény volt, hasta luego:)
 

Németh Krisztián értékelése

Értékelés időpontja: 2021 február 3
Ennyi órát vettem: 2-5

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Carolina nagyon professzionális és kedves. 5 órát kértem tőle, és ezalatt az idő alatt pontosan arra fektette a hangsúlyt, amit kértem hogy gyakoroljunk. Számomra a mindennapi beszéd használatának felelevenítése mellett egy állásinterjúra való felkészülés is a cél volt, amiről pozitív visszajelzést kaptam. Nagyon örülök, hogy egy ilyen kiváló tanítási módszerrel tanító nyelvtanárt találtam. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki a spanyol tanulás mellett dönt.

Garcia Kalocsai reakciója: Kedves Krisztián! Nagyon köszönöm a visszajelzést az órákról, további sikeres és élménydús spanyol tanulást kívánok! üdv:Carolina