Spanyol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSándor Ágnes Inez 5000 Ft / 60 perc

Sándor Ágnes Inez

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 5 év

Kor: 27 éves

Bemutatkozás

Argentínában született, Dél-Amerikában és Spanyolországban egyaránt élt és tanult friss diplomás vállal beszéd centrikus spanyol tanítást, korrepetálást, társalgást, kezdők és haladók részére.

Elérhetőség: agnesinessandor18@gmail.com

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

10 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@spanyoltanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Matarits Dóra értékelése

Értékelés időpontja: 2021 június 18
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Már negyedik éve járok Ágihoz és el sem tudnék képzelni nála jobb tanárt. Az órák nagyon jó hangulatban telnek és a személyre szabott, kommunikáció-centrikus módszerének köszönhetően gyorsan lehet vele fejlődni. Nagyon megbízható, kedves és segítőkész, mindig lehet rá számítani, kérdezni tőle, akár órán kívül is. Csak ajánlani tudom, legfőképpen azoknak, akik hangulatos és izgalmas spanyolórákra vágynak egy lelkes, nyitott és profi tanártól!

Rigó Hajni értékelése

Értékelés időpontja: 2017 április 24
Ennyi órát vettem: 2-5

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Csatlakozom az előttem írókhoz. :-) Az órákra felkészülten érkezik, ezt is mutatja, hogy az előző órán összegyűjtött/leírt/használt szavakat, kifejezéseket tartalmazó gyakorló-feladatsort állít össze (nekem legalább is :-) ). Az órák interaktívak, kérdezni és segítséget kérni bármikor lehet. Kijavít, ahol és amikor kell, ugyanakkor folyamatosan bátorít és segít, hogy igenis merj megszólalni, akár úgy, hogy körülírod a dolgokat :-D Az egyik legjobb tanár, akitől eddig órákat vettem, szóval hajrá mindenki, tessék Ágnesnál jelentkezni! :-)

Rokolya Lili értékelése

Értékelés időpontja: 2017 április 12
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A legjobb tanár, nagyon megértő és segítőkész. Hajlandó az órákon kívül is bármikor a segítségemre állni! Türelmes és nagyon kedves, bátran ajánlom mindenkinek!

Tordai Vivien értékelése

Értékelés időpontja: 2017 április 12
Ennyi órát vettem: 2-5

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A legjobb tanár. Az órákra felkészülten érkezik, a tananyagot pedig a tanítványai nyelvtudásának és igényeinek megfelelően építi fel. Nagy hangsúlyt fektet a kommunikációs készségek fejlesztésére és a nyelvtani hibák elkerülésére. Bátran ajánlom mindenkinek, aki egy lelkes, segítőkész, barátságos tanárral szeretne tanulni. :)