Spanyol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKLászló Bea 5000 Ft / 60 perc

László Bea

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 8 év

Végzettség: közgazdász, nyelvtanár

Foglalkozás: angol, spanyol, holland tanár

Kor: 34 éves

Bemutatkozás

Spanyol, angol és holland nyelvet tanítok. Nyolc év nyelviskolai és magántanári gyakorlattal rendelkezem. 3 évig Barcelonában is dolgoztam angoltanárként.
17 éves koromban kerültem Mexikóba egy középiskolai csereprogramnak köszönhetően, azóta járom a világot. Jelenleg is külföldön élek, ezért csak online oktatok.

Sok türelemmel, pozitív hozzáállással, lelkesedéssel, közvetlen, jó hangulatú, dinamikus, rugalmas és beszédcentrikus órákkal igyekszem a diákjaimmal is megszerettetni az általuk választott nyelvet és kultúrát.

Az első INGYENES órán felmérem milyen szinten vagy és beszélünk arról, pontosan mit szeretnél, mik a prioritások illetve nehézségek számodra a nyelvtanulásban. Ez alapján állítom össze a személyre szabott tanulási tervet.
Nyelvtan, szókincs, kiejtés, szövegértés, folyékony beszéd vagy mind egyszerre, érettségire, nyelvvizsgára felkészülés; attól függ, mit szeretnél.

Mindig igyekszem dinamikus és élvezetes órákat tartani, az vallom, hogy minél jobban érzed magad, annál több információ ragad meg, vagyis többet tanulsz. A változatos tananyagot fontosnak tartom, a lehető legrosszabb az, ha a diák unatkozik, vagy nem motivált. Sok-sok könyvet, fénymásolatot, CD-t, zenét, videót használok.

Ha bármi kérdésed van, írj vagy hívj bátran!

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

10 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Online oktatást vállal.

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 4 főig.
2 fő részére 3000 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 2500 Ft / 60 perc / fő
4 fő részére 2000 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Szaknyelv, Tárgyalásra felkészítés, Újrakezdők felzárkóztatása
Szaknyelv: európai uniós, gazdálkodási menedzsment, gazdasági, idegenforgalmi-vendéglátóipari, irodai, marketing, média és kommunikáció, nemzetközi kapcsolatok, üzleti

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@spanyoltanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.