Spanyol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKDarmos Krisztina 3800 Ft / 60 perc

Darmos Krisztina

Hol tanít: Mezőkövesd

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános Iskola alsó tagozat, Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 15 év

Végzettség: nyelvtanár

Foglalkozás: nyelvtanár

Kor: 42 éves

Bemutatkozás

Több évig spanyol nyelvű külkereskedelmi ügyintézőként, tolmácsként, fordítóként dolgoztam. 15 éve (nyelvtanári végzettségemnek megfelelően) nyelvtanítással is foglalkozom. 4 éve online nyelvtanításra specializálódtam. Nagy szeretettel várlak skype-on tartandó nyelvóráimra. Igényeid szerint tartott órák, általam készített interneten elérhető nyelvtani anyagok, rugalmas időbeosztás, amit ígérni tudok. Neked csak a szorgalmadat kell hozzátenned. Fontosnak tartom a helyes nyelvtani alapok elsajátítását, de ez sosem öncélú. Életszerű, hétköznapi szituációkban és élethelyzetekben próbáljuk ki egyre gyarapodó nyelvtudásunkat. Számomra elengedhetetlen a nyugodt, közvetlen és bátorító közeg, hiszen nyelvtudásunk csak így fejlődhet. Nálam biztos, hogy meg mersz majd szólalni, és élvezni fogod a "napról napra többet tudok" sikerét. Ha Mezőkövesd közelében laksz, szeretettel várlak személyesen tartandó óráimra is.

Oktatás helyszíne

Otthon Mezőkövesd

Egyéb

Online oktatást vállal.

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Baba és iskola előtti kisgyermek tanítás, Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Senior (50+) oktatás, Újrakezdők felzárkóztatása

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@spanyoltanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.